marketingDNA

Creatieve branding, positionering en merkondersteuning

Positie maken – positie claimen

Directe beïnvloeding van het koopproces door visuele merkbeleving.

Waarom marketingDNA?

MarketingDNA helpt bij uw marketingondersteuning. Sluit de juiste beleving aan bij de verkoopstrategie en draagt u uit wat u wilt zeggen?

Samen met onze klanten vinden we het DNA van de organisatie dat belangrijk is voor branding, marketing en merkpositionering. Wie is de ideale klant? Wat hebben ze nodig? Wat is zo uniek aan ons bedrijf? De juiste marketing tools maken het mogelijk om zo lang als mogelijk attentie vast te houden bij de klant en daarmee de identiteit te verhogen.

MarketingDNA kijkt naar de kernwaarden en vertaalt deze naar een visuele beleving voor uw positionering en propositie.

Branding en marketing

Branding is wat aan marketing vooraf gaat. Branding moet ervoor zorgen dat de marketingactiviteiten een goed gevoel oproepen. Branding is een pull strategie en laat weten wie je als organisatie bent. Wat zijn je drijfveren, je waarden en persoonlijke eigenschappen.

Marketing sluit aan bij je branding en merkbeleving en promoot actief jouw producten en/of diensten; een push tactiek. Kort door de bocht vertel je waarom je beter bent dan de concurrent.

Merk positionering

Hoe krijg je jouw merk in het hoofd van je klant? Positioneren is het creëren van een plek ik het hoofd van jouw klant. Merk betekent jouw bedrijf als een persoon zien en je in de markt als persoon te gedragen. Zo knopen mensen relaties aan met andere ‘mensen’ in plaats van producten of diensten. Merkherkenning leidt tot een emotionele reactie en dat is waar je naar op zoek bent. Wilt u een sparring partner waarmee u uw ideeën kunt spiegelen? Wij doen het graag. Maak kennis met ons creatieve vakmanschap om zo lang als mogelijk zichtbaar te blijven bij uw klanten.

72%

Betere keuzes

23%

Kostenbeheersing

68%

Verkoopondersteuning

58%

Persoonlijker

Wij bedenken ideeën

Wij bedenken creatieve ideeën voor reclame, communicatie en internet om zo lang als mogelijk zichtbaar te blijven bij jouw klanten. Want wij kunnen je vanuit een ander perspectief naar je bedrijf laten kijken. Met onze ideeën houden we de aandacht nèt even iets langer vast. Bedrijven boeken zo een beter resultaat.

Wil je ideeën vol creativiteit, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op.

Visuele merkbeleving

DNA voor uw marketing houdt uw positie actief. Heeft alles nog de juiste beleving en draagt u uit wat u wilt zeggen? Conceptuele ideeën die planmatig helpen uw doel te bereiken. Met onder andere voordelen als:
• een hogere attentiewaarde te creëren
• makkelijker keuzes te maken
• kosten te beheersen
• de wereld een beetje mooier te maken en
• beïnvloeding van het koopproces.

Meer activiteiten

reclameAPK online en offline
Marketing ondersteuning
Posters Tour de France
Voetbalplanners poster EK-WK
F1-posters
Websupport website
Meer verkoop ondersteuning
Sportplanners posters sport

Los te bestellen op: Check ook:

Sportplanners posters sport

Los exemplaar.

Meer info?