Universele Web.AR

Werkt met camera (Apple + Android) | Geen APP download

  • Werkt met ALLE mobiele (moderne) camera’s

  • GEEN APP download

  • Voor Apple en Android

  • Augmented Reality (Web.AR)

  • Universeel toepasbaar

  • Meer betrokkenheid van afnemers

  • Dynamische presentaties

  • Virtueel adverteren

Conceptuele TRY-OUT

(Voorbeeld retail)

SCAN met je mobiel
Klik op de QR-link

Augmented Reality zonder APP-download!

Virtueel presenteren op elke (moderne) mobiel.

Web.AR

Stel je eens voor: je scant op een willekeurige plek een QR-code en op het beeld van je smartphone zie je met je camera niet alleen de werkelijke omgeving, maar ook infopanels, reclameborden of routeinformatie. Je beweegt je smartphone heen en weer en je ziet nog meer extra informatie of beelden verschijnen. En dat zonder extra software of een aparte app. Welkom bij Web.AR, een unieke en veelzijdige vorm van augmented reality.

Universeel

Web.AR werkt op elke smartphone of tablet van Apple of met Android en een camera. Het is meteen beschikbaar en werkt razendsnel. Waar je voor de meeste functionaliteiten eerst een speciale app moet downloaden, heb je met Web.AR direct toegang tot alle informatie. En dat maakt het laagdrempelig én veilig. Web.AR is ook daardoor een ideale tool voor digitale informatie en instant promotie.

Informatie

Met behulp van Web.AR kan je overal extra informatie geven zonder dat je het in een fysieke vorm hoeft aan te bieden. Dat scheelt enorm veel geld en onderhoud. Zo scan je in een museum de QR-code naast een kunstwerk en je ziet op het scherm van je smartphone alle achtergrondinformatie en uitleg over het kunstwerk en de kunstenaar. Dat kan natuurlijk net zo gemakkelijk in een park, bij een expositie of tentoonstelling. De informatie via Web.AR is aan te passen, zodat het ook altijd actueel en volledig is.

Promotie

Je loopt door een winkelstraat en scant een QR-code aan de buitenzijde of op het stoepbord van een winkel. Je krijgt meteen op je scherm de aanbiedingen te zien of speciale kortingsacties. In de winkel zelf hangen in de gangpaden of boven de rekken ook QR-codes. Je ziet op je scherm welke combinaties mogelijk zijn met de kleding of welke accessoires passen bij bepaalde producten. Op een beurs werkt het net zo gemakkelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos, papierloos, kostenefficiënt en uniek in Nederland.

Uniek in Nederland

Web.AR in deze vorm is uniek in Nederland. ReclameAPK is de enige aanbieder van deze bijzondere tool. Het maakt informatie en marketing digitaal beschikbaar voor iedereen, op elke moment, op elk platform, zonder dat je software of een app hoeft te downloaden. Web.AR voegt een waardevol kanaal toe in de communicatie met je doelgroepen. Het is zo bijzonder, dat gebruikers hun ervaring en verbazing zullen delen via sociale media. Dat betekent meer aandacht, meer bezoekers of klanten voor je organisatie, event of winkel.

Meer weten over Web.AR?

Wil je weten wat Web.AR voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met ReclameAPK.

Wil je weten wat Web.AR voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Klik op het logo ARinSpace.com.

WordPress-Free-Plugin-WebAR-download
Augmenterd-Reality-for-WordPress-AR

Augmented Reality zonder APP-download!

Virtueel presenteren op elke (moderne) mobiel.

Nu verkrijgbaar in Nederland. Handig voor MKB, beurs, retail, musea, presentaties, …

Web AR (Augmented Reality) laat jouw product zien in de virtuele ruimte. Het is alleen zichtbaar in de digitale wereld. Deze wereld is nu toegankelijk voor iedereen.

Op een eenvoudige wijze kan je extra informatie toevoegen aan je product, bedrijf of wat je maar wilt. Omdat gebruikers geen APP willen downloaden hebben we een code ontwikkeld voor de mobiele camera’s van zowel Apple als Android. Kleine concessies wegen niet op tegen de mogelijkheden, het gebruik en de betrokkenheid van gebruikers.

De toepassing is heel breed. Van retail, musea, beurs, recreatie tot en met adverteren. Wij zijn de eerste in de markt die universele WebAR op deze manier kunnen leveren.

Let op: in de specificatielijst onder staan de enkele eigenschappen.

Specificaties

Eigenschappen
Werkt met camera van je -moderne- mobiel (Apple – Android)
Geen APP download
Geen VR-bril nodig
1 doorverwijzing (http-link) mogelijk
Werkt met een stabiele internetverbinding
Werkt het beste met goed (dag)licht
Werkt sneller bij een herkenbaar grondoppervlak
Studio
Studiokosten per variant
DTP / Photoshop / opmaakOp aanvraag

Bekijk je VIRTUELE F1-poster (gratis)

Nu verkrijgbaar in Nederland. Handig voor MKB, beurs, retail, musea, presentaties, …

2022-F1-webAR-QR-code-poster
Poster-2022-WebAR
Concept TRY-OUT

(Voorbeeld)

SCAN met je mobiel
Klik op de QR-link

Alle bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op creatieve concept-ontwikkeling, uitwerking en productie, exclusief BTW (VAT). Het WebAR-concept is in volledige ontwikkeling (2022-2023).

Meer activiteiten

Marketing ondersteuning
Meer verkoop ondersteuning

F1-posters
Posters Tour de France
Voetbalplanners poster EK-WK
Meer info?