verkoopEHBO

Effectieve leadgeneratie om klanten te werven en behouden.

Effectief klanten binden

Eerste hulp bij leadgeneratie en het visuele verkoopproces.

Waarom verkoopEHBO?

VerkoopEHBO biedt eerste hulp bij leadgeneratie en verkoopondersteuning. Sluit de propositie aan bij uw marketing- en verkoopstrategie?

Voor onze klanten concentreren we ons op klantenbinding, leadgeneratie en een verkoopimpuls. Dataverrijking, beurzen, DM (direct marketing), print en online verschillen per klant en situatie. De juiste voorbereiding maakt het mogelijk om -voor u- de juiste tools in te zetten.

VerkoopEHBO weet op de juiste manier te communiceren met een toekomstige klant met als focus leadgeneratie en conversie.

Cross-selling

Cross-selling stimuleert de verkoop door extra producten en/of diensten -als verlengstuk- toe te voegen bij de koop. Zo kan relatief snel een hogere omzet, klantteveredenheid en levensduur tot stand komen.

Up-selling stimuleert de verkoop door vernieuwde producten en/of diensten aan te bieden. Afhankelijk van de situatie (wetgeving) en levensduur kan een voordeel behaalt worden om o.a. de concurrentie voor te blijven.

Kortom: haal meer omzet uit bestaande klanten.

Klantenbinding

Klanten komen en gaan door een beter aanbod, veranderende behoefte of nieuwe contactpersonen. Voor nieuwe afzetkanalen is acquisitie noodzakelijk. VerkoopEHBO heeft een netwerk en speelt in op de klantbehoefte de acquisitie geheel of gedeeltelijk uit te besteden.
VerkoopEHBO kan hierin databestanden samenstellen of verrijken, verkoop- en communicatietools (loyaliteitspakketten) ontwikkelen en verkoopacties en leads genereren.

Wilt u een sparring partner waarmee u uw ideeën kunt uitwisselen? Wij doen het graag. Maak kennis met de effectieve aanpak om klanten te krijgen en te binden.

85%

B-to-B

17%

Beurs

37%

Print

46%

Online

Wij bedenken ideeën

Wij bedenken creatieve ideeën voor reclame, communicatie en internet om zo lang als mogelijk zichtbaar te blijven bij jouw klanten. Want wij kunnen je vanuit een ander perspectief naar je bedrijf laten kijken. Met onze ideeën houden we de aandacht nèt even iets langer vast. Bedrijven boeken zo een beter resultaat.

Wil je ideeën vol creativiteit, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op.

Visuele merkbeleving

EHBO voor de verkoop is meer dan ‘een doekje voor het bloeden‘. Staat de propositie goed en houden we de klant binnen? Praktische ideeën die planmatig helpen uw doel te bereiken voor beurzen, DM en online. Met voordelen als:
• een scherpe propositie
• meer omzet uit bestaande klanten
• leads genereren
• klanten te binden en
• beïnvloeding van het koopproces.

Meer activiteiten

reclameAPK online en offline
Marketing ondersteuning
Posters Tour de France
Voetbalplanners poster EK-WK
F1-posters
Websupport website
Meer verkoop ondersteuning
Sportplanners posters sport

Los te bestellen op: Check ook:

Sportplanners posters sport

Los exemplaar.

Meer info?