WEBsupport

Webdesign bureau voor online publishing websites en landingspagina’s.

Online publishing en websites

Online publishing, website en Social Media waar je -bijna- niet naar omkijkt.

Waarom WEBsupport?

WEBsupport maakt functionele online publicaties en websites waar u zo min als mogelijk naar om hoeft te kijken. Natuurlijk is uw website up-to-date, natuurlijk wordt uw website goed gevonden en voldoet uw website aan alle primaire eisen van deze tijd.
Op basis van uw marketing strategie maakt WEBsupport online publicaties en websites ‘dunner’ zodat uw informatie direct overkomt. Uw communicatie is hiermee sneller en gericht op uw bezoeker.

Onze activiteiten maken de combinatie tussen online en print krachtiger. En omdat de wensen en behoeften per klant verschillen weten we dat uw bezoekers ‘eenvoud’ op prijs stellen. En dat is aantrekkelijk voor conversie.

Websites

Voor het maken van websites gebruiken we het meest voorkomende CMS systeem WordPress. In tegenstelling tot de ‘voorzijde’ van de website kijken we ook voor u naar het beheer aan de achterkant. Want alles wat u zelf -of uw medewerker- beheert maakt uw communicatie-proces naar uw bezoekers sneller.

Webshops vragen meer maatwerk. Complexere koppelingen met uw administratiesysteem en voorraadbeheer. Met gespecialiseerde partijen begeleiden we deze processen.
De ideaalsituatie is dat de website voor u gaat werken en processen automatiseert. Denk hierbij aan bijvoorbeeld E-mail Marketing Automation waarbij ‘triggers’ losgelaten worden die een specifieke boodschap sturen naar een bezoeker. Ook Product Information Management systemen die de ‘los-verspreide’ Excel informatie structureren op een centraal punt of het centraal opslaan van klantdata op één punt zijn inzetbaar.

Online publishing

Online en (digital)print versterken elkaar in communicatie. Waar een website beperkt blijft in vormgeving, denk aan de responsive instellingen van de gebruiken, en print waanzinnig tastbaar is, is digital print (cross-publicatie) een goede tussenvorm. Cross-publicaties (online en print) kunnen tegenwoordig snel tastbaar gemaakt worden voor bijvoorbeeld een beurs of direct mailing. Op tablets met behoud van virtuele tastbaarheid online.

Online publishing ontwikkelt zich nu vooral op het gebied van reclame-uitingen, brochures en eenvoudige catalogi (voor specifieke werkplaats omgevingen). Online publishing is een fantastisch instrument voor het beheersen van de kosten.

Aanvullend verstevigen we uw (online)marketing met banner-ads.

32%

Website

18%

Webshop

38%

Online publishing

12%

Tabletpublishing

Wij bedenken ideeën

Wij bedenken creatieve ideeën voor websites, reclame en communicatie om zo lang als mogelijk zichtbaar te blijven bij jouw klanten. Want wij kunnen je vanuit een ander perspectief naar je bedrijf laten kijken. Met onze ideeën houden we de aandacht nèt even iets langer vast. Bedrijven boeken zo een beter resultaat.

Wil je ideeën vol creativiteit, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op.

Krachtige content

Content bijhouden is enerzijds een dagtaak, anderzijds wil men er zo min als mogelijk naar omkijken. Waar communiceert u het liefst? Op uw website, blog of Social Media? Dit verschilt per klant en situatie. Zelf doen, uitbesteden of automatiseren.., alle mogelijkheden zijn vandaag voor u beschikbaar. Hoe vindbaar bent u? en kunnen we wel -allemaal- op nummer 1 in Google staan?

Op basis van uw marketing strategie kijkt WEBsupport ook naar mogelijkheden als online “cross-activities”. Wees specifiek in één onderwerp en nut dat optimaal uit in uw communicatie. Dit in tegenstelling tot een omvangrijke site waar men door de bomen het bos niet meer ziet.

Wilt u een sparring partner waarmee u uw ideeën kunt spiegelen? Wij doen het graag. Maak kennis met ons creatieve vakmanschap.

Meer activiteiten

reclameAPK online en offline
Marketing ondersteuning
Posters Tour de France
Voetbalplanners poster EK-WK
F1-posters
Websupport website
Meer verkoop ondersteuning
Sportplanners posters sport

Los te bestellen op: Check ook:

Sportplanners posters sport

Los exemplaar.

Meer info?